“Alt er mer effektivt, det blir ikke lettere enn ett klikk!”

“Alt er mer effektivt, det blir ikke lettere enn ett klikk!”

Ved å bruke Quickship har vi effektivisert ordre- og EDI-behandlingen i tillegg til å redusere fraktkostnadene våre. Vi sparer både tid og penger, sier daglig leder i Alexis Mote, Daniel Holmberg.

Quickship er et system som automatiserer ordre- og EDI-behandlingen i en plattform som er brukervennlig og enkel. Det at man har muligheten til å få behandlet kundeinformasjon, fraktvalg, og print i ett enkelt klikk, sparer våre kunder for manuelle prosesser i diverse systemer for å få ut en fraktetikett.

I tillegg får man tilgang på rabatterte fraktprodukter til både inn- og utland, man slipper med andre ord å forhandle frem egne avtaler hos transportørene, sier Jørgen, kundeansvarlig i Quickship. Vi tok kontakt med daglig leder i Alexismote for en prat rundt tjenesten Quickship. Alexis mote hadde tidligere en fysisk butikk men satser nå utelukkende på nettbutikk, hvor de sender pakker til kunder i Norge og utlandet. 

Daniel forteller om manuell punching. “Etter overgangen til Quickship slapp jeg manuelle rutiner for opprettelse av fraktetiketter. Med Quickship-systemet kan man få ut fraktlappene med bare ett klikk, som gjør alt utrolig enkelt!” forteller Daniel.

Integrasjon og oppsett gikk veldig bra, jeg brukte bare noen få minutter på dette via Teamview og Quickship-gutta ordnet alt oppsettet. Når dette var gjort ble konfigurasjonen gjort via nettmøte og alt ble ordnet på en gang med automatisert printing etc” fortsetter Daniel. 

Jeg har tidligere hatt utfordringer med utenlandsforsendelser. Nå har det også blitt enklere. Det er veldig enkelt å bestilte utenlandsforsendelser i Quickship, i tillegg har de avtaler hvor man enkelt kan innlevere pakker på narvesen/andre innleveringssteder, så man slipper egne henteavtaler. 

Jeg syntes prosessen gikk problemfritt og jeg har alltid fått raskt svar på det jeg har lurt på og god oppfølging i de tilfeller hvor ikke et svar har foreligget på stedet. Alt i alt er jeg en fornøyd kunde, avslutter Daniel i Alexis Mote.

Vi ønsker å gjøre det enklere å sende pakker til en rimelig pris for både fysiske- og nettbutikker, avslutter Jørgen.

ØNSKER DU Å FÅ VITE MER OM QUICKSHIP?

DEL DETTE INNLEGGET

Quickship frakt

Quickship funker uansett sesong

Nettbutikken paaskeegg.no opplevde en formidabel salgsøkning og solgte ut hele lageret sitt denne påsken. Nå oppsummerer de påsken og lovpriser samarbeidet med Quickship som har

Read more »