Standardvilkår

Bring - Pakke til hentested

Vilkår til fraktprodukter

  • For fullstendige vilkår les mer på Bring.no
  • Rask – 1-2 dagers levering til store deler av landet
  • Trygt – god kontroll med sporing underveis, og signatur ved levering
  • Fleksibelt – møt kundens behov med ulike tilleggstjenester
  • Klimanøytralt – vi frakter så miljøvennlig som mulig

En landsdekkende pakketjeneste for deg med nettbutikk og som har privatkunder som målgruppe. Det er en klimanøytral fraktmetode som velger tog fremfor bil der det er mulig, og vi kompenserer for restutslipp gjennom kjøp av CO2-kvoter.

Mottaker henter selv på angitt utleveringssted, men kan ved hjelp av ulike tilleggstjenester både få pakken levert hjem eller endre til et annet utleveringssted. Landpostbudene kan dessuten levere på døren, uten ekstra kostnad.

Hva må du vite?

Tjenestens spesifikasjoner

Maks reell vekt: 35 kg

Maks. format: 240 cm lengde, eller lengde + omkrets = 360 cm

Avvik fra dette vil gi et tillegg i prisen fra 01.07.2020.

Slik går du frem

Pakking og emballering
Emballer din forsendelse forsvarlig og merk den godt. Skjøre ting må være omgitt av støtdempende materiale, slik at det kan fange opp trykk og støt, og beskytte innholdet. Du kan lese mer om hvordan du emballerer og merker her.

Bestilling og opphenting
Bestill frakt direkte i Quickship. Du kan levere pakken hos ditt nærmeste innleveringssted, eller inngå en fast henteavtale med oss. 

Under transport
Til store deler av sentrale Norge, sender vi på 1 dag. For øvrige deler må 2-4 dager beregnes, avhengig av strekningen. Fremsendingstiden som gjelder for din pakke kan du enkelt beregne i Mybring. Sendingen kan spores underveis.

Utlevering og mottak
Mottaker får hentemelding på sms, e-post eller i App, og kan hente pakken på sitt lokale hentested. Med våre tilleggstjenester kan du utvide valgfriheten for dine kunder, f.eks. med mulighet å endre hentested eller velge hjemlevering når pakken har ankommet hentestedet. Om pakken ikke hentes, får mottaker inntil 2 påminnelser. Hentefrist er 14 dager.