Tips og triks til din nettbutikk

Fra hobby til business!

Etter å ha oppdaget gleden og fordelene ved hoppetau som treningsform, ble Tove overbevist om at hun måtte dele dette med resten av verden. Tove har alltid ønsket å drive for seg selv, og i mai 2021 bestemte hun seg for å ta sats og starte opp wejump2fly.no, med fokus på hoppetau og trening.

Fra hobby til business!

Etter ett og et halvt år år med varierende resultater, begynte det våren 2023 å bli såpass stort volum at hun valgte si opp jobben og satse alt. Siden den gang har salget økt i et høyt tempo og med dette hadde hun også behov for enklere håndtering av sendinger og ikke minst, en rimelig fraktavtale.

«WEJUMP2FLY er mer enn bare hoppetau - det er en livsstil iseg selv.» - Tove.jumps

Sparte fraktkostnader
«Jeg hørte om Quickship via en av deres eksisterende kunder som anbefalte å ta kontakt for å høre hvordan jeg kunne spare kostnader og forenkle frakthåndteringen»

Tidligere brukte Tove mye tid på frakthåndtering, og synes det var vanskelig å orientere seg i hvilke muligheter som fantes der ute. Med Quickship har hun redusert fraktkostnadene sine betraktelig, valget mellom flere transportører, og kjapp og enkel bistand ved behov for hjelp!

«Quickship har hjulpet meg til å få bedre økonomisk kontroll og få alt på ett sted, slik at jeg kan bruke tid på det jeg er god på – nemlig hoppetau!»

Oppstart med Quickship

Daniel fra Quickship loset Tove trygt gjennom, og sørget for at overgangen og oppstarten gikk så smidig som mulig. Både nye og forbedrede fraktavtaler i tillegg til nytt EDI-system kom på plass, og Tove er godt rustet for skalering videre.

«Daniel er alltid lett tilgjengelig, har rask avklaring, og en innstilling som gjør at man føler seg trygg og godt ivaretatt som kunde»

Nå er wejump2fly.no i sterk vekst, og vi i Quickship gleder oss til å bistå på reisen!

Ønsker du en enklere og rimeligere fraktavtale? Ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang av våre tjenester, og se hvordan vi kan hjelpe deg best mulig – enten det er frakt, emballasje eller automatiserte lagertjenester.
Kom i gang

Få siste nytt og oppdateringer rett i innboksen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.