Tips og triks til din nettbutikk

Se hvordan The Basic Shop sparte både tid og penger med Quickship

Siden 2019 har The Basic Shop solgt herreklær på nett. Etter bytte til Quickship sin fraktavtale har de fått enklere og mer effektiv logistikk, samtidig som fraktprisene har blitt betydelig redusert

Nettbutikk: https://thebasicshop.no/
Volum: 1000 pakker i måneden
Besparelse: 1,5% på bunnlinje

En jungel av alternativer

The Basic Shop startet sin nettbutikk noen måneder før COVID-19-pandemien, og var tidlig på jakt etter en langsiktig fraktpartner til nettbutikken. I begynnelsen hadde de en direkteavtale med Posten Bring der de leverte pakker direkte til butikken, men med økende omsetning og voksende logistikkbehov ble det nødvendig å vurdere andre alternativer.

«Vi trodde vi sparte penger på å levere selv, men butikken du leverer til tar et gebyr.» - thebasicshop.no

Pålitelighet og pris teller

Pris og pålitelighet var avgjørende da de vurderte å bytte fraktleverandør. Til tross for et solid rykte og nesten feilfri leveringshistorikk med Bring, tvang prisøkninger dem til å utforske nye muligheter. Det var her Quickship kom inn i bildet, med en kombinasjon av bedre priser, god service og én enkel fraktavtale der de kunne beholde Bring som fraktpartner.

«Vi har sendt over 40 000 pakker med Bring og nesten ingen har forsvunnet – så vi stoler på dem. Det teller mye.» - thebasicshop.no

Fokus på god kundeservice

The Basic Shop har heldigvis hatt lite behov for å benytte Quickships sin kundeservice, men de få gangene de har hatt spørsmål, har de mottatt rask og effektiv hjelp. De setter pris på Webshippers stabilitet, selv når Bring opplever tekniske problemer, ettersom dette sikrer en trygg og sømløs kundeopplevelse.

Enkel overgang til Quickship

Med Anders fra Quickship ved roret følte The Basic Shop seg trygge på å foreta byttet. Overgangen involverte implementering av Webshipper og en ny kundekontakt, men de beholdt fortsatt Bring for pakkehenting. Denne overgangen var problemfri, takket være Shopify-integrasjon som enkelt koblet seg på Webshipper.

«Logistikk er en kritisk del av vår business. Vi har spart penger – 1,5 % rett på bunnlinja, ved å bytte til Quickship» - thebasicshop.no
Ønsker du en enklere og rimeligere fraktavtale? Ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang av våre tjenester, og se hvordan vi kan hjelpe deg best mulig – enten det er frakt, emballasje eller automatiserte lagertjenester.
Kom i gang

Få siste nytt og oppdateringer rett i innboksen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.